Helppo tapa auttaa- tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20 €) ja ole naisen tukena

Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Helsinki

Kävele Naiselle Ammatti

Nyt on taas aika kävellä maailmaa paremmaksi! Tule mukaan reippailemaan kehitysmaiden naisille Ammatteja Helsinkiin sunnuntaina 9.9.2018. Tapahtuma järjestetään jo yhdeksättä kertaa kymmenillä paikkakunnilla eri puolilla Suomea ja ulkomaita.

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomea ja ulkomaita. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30 €, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Lahjoittaa voit ilmoittautumisen yhteydessä!

Ohjelma

Tapahtuma alkaa Naisten Pankin Reetta Meriläisen sekä Musiikkitalon ja BDO:n edustajien puheilla. Sen jälkeen on mahdollisuus osallistua Musiikkitalon esittelyyn, jossa tutustutaan oppaan johdolla rakennuksen toimintaan, arkkitehtuuriin sekä Konserttisaliin. 5 € hintaisesta esittelystä euro lahjoitetaan Naisten Pankin toimintaan. Ennen kävelyä Forever kuntoklubin ohjaaja vetää yhteisen alkulämittelyn, jonka jälkeen on hyvä lähteä kiertämään Töölönlahtea mukavassa porukassa.

 

Tapahtuman aikana Musiikkitalon päälämpiössä sijaitsevalla tapahtumatorilla myydään Naisten Pankin tuotteita, Taika-koruja ja arpoja. Musiikkitalon kahvio avoinna koko tapahtuman ajan.

 

11.00 Tapahtuma alkaa
11.30 Musiikkitalon esittely 1
12.00 Musiikkitalon esittely 2
12.30 Ohjattu alkuverryttely
12.45 Kävely alkaa
15.00 Tapahtuma päättyy

 

Tule mukaan!

Tule ja tuo kaverisikin mukaan mahdollistamaan Naisten Pankin yhteisöllinen ja hyvän mielen energinen kävelytapahtuma. Kävely sopii niin isoille kuin pienille reippailijoille – tervetuloa mukaan!

Klikkaa itsesi myös Facebook-tapahtumaan.
#KäveleNaiselleAmmatti #NaistenPankki

Naisten Pankki
Helsinki

HALUAN VAIN LAHJOITTAA  >>

Mukana tapahtumassa:

 

 

 

 

 

Kävele Naiselle Ammatti 2018 -tapahtuman valtakunnallisena sponsorina toimii tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava BDO.