Helppo tapa auttaa- tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20 €) ja ole naisen tukena

Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Berliini

Nyt on taas aika kävellä maailmaa paremmaksi! Tule mukaan reippailemaan kehitysmaiden naisille Ammatteja Berliiniin.

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Tapahtuma järjestetään Weissenseenissä klo.10-15.00. Kävelylenkki on muutaman kilometrin pituinen ja kukin osallistuja voi kävellä oman jaksamisen mukaan.
Ohjelmassa on myös hartaus Weissenseen kyläkirkossa, tutustuminen juutalaiseen hautausmaahan sekä yhteinen ruokailu ravintolassa.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle