Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Espoo (Haukilahti)

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan! Espoossa järjestämme Kävele Naiselle Ammatti-tapahtuman Haukilahdessa jo viidettä kertaa.

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Kokoonnumme klo. 11.00 Haukilahden Rantakahvilan luo (Haukilahdenranta 12). Ohjelmassa on lämmittelyjumppa ja vaihtoehtoisesti joko 30 min tai 45 min kävely.

Varaa mukaan käteistä, sillä tilaisuudessa järjestetään arvontaa Naisten Pankin hyväksi.

Lämpimästi tervetuloa yhdessä ystäviesi tai vaikka tiiminä työkavereiden kanssa!

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle

Tapahtuman yhteyshenkilö: Maria Junes 046-5754797