Tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20€) ja tuet naisten koulutusta!

Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Espoo (Leppävaara)

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Tämän vuoden kävelypäivä on sunnuntai 9.9.2018. Lähdetään siis yhdessä sopivan mittaisille ja vauhtisille lenkeille joko kävellen tai juosten Leppävaaran kirkolta. Ennen lähtöä voit tipauttaa 1-30 € panoksesi Kirkon Ulkomaanavun lippaaseen ja tuotto tilitetään Naisten Pankille tähän kampanjaan.

Jos osallistut myös klo 11 alkavaan kirkon messuun, niin ota tarvittaessa sellaiset välipalaeväät mukaasi, että jaksat lenkille mukaan lähteä. Vaate- ja laukkusäilytys järjestetty lenkin ajaksi.  Tervetuloa liikkumaan, ulkoilemaan ja auttamaan!

Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle