Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Jyväskylä

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Jyväskylässä kävellään tänä vuonna Wivi Lönn -teemalla. Arkkitehti Wivi Lönn suunnitteli useita rakennuksia Seminaarinrinteen ja Älylän alueelle – myös oman kotitalonsa, jossa hän asui ja piti toimistoaan 1910-luvulla. Kierroksella matkailuopas Asta Häkkinen kertoo, millaista elämää vietettiin seminaarin läheisyydessä sata vuotta sitten ja katsomme, miltä vehreät korttelit tänään näyttävät.

Aloitamme kävelyn Yliopiston kirjastolta klo 12:00.

Voimme ottaa mukaan kävelylle rajallisen määrän henkilöitä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa!

 

 

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle