Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Kalajoki

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Kalajoella kävellään ammatteja seuraavalla ohjelmalla klo 12 alkaen

Tule mukaan kävelemään kehitysmaan naisille ammatteja! Valtakunnallinen Naisten Pankin kävelytapahtuma on sunnuntaina 9.9. ja Kalajoki on siinä mukana.
Aloitamme Hiekkasärkillä Beach Bar Surffarissa klo 12 yhteisellä lämmittelyllä ja sen jälkeen kävellään upeissa Hiekkasärkkien maisemissa – kukin kuntonsa ja vointinsa mukaan. Tärkeintä on hyvä asia!
Ennakkoon voi ilmoittautua Naisten pankin verkkosivuilla. Etusivulla on linkki, josta pääsee myös Kalajoen tapahtumaan ja maksamaan osallistumismaksun. Mukaan voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista ja suorittaa maksun Naisten Pankin keräyslippaaseen.
Paikan päällä arpajaiset runsaine palkintoineen ja kävelyn jälkeen kahvit 5€ hintaan Surffarissa. Osallistujilla mahdollisuus käydä kylpylä SaniFanissa 3€ hintaan. Tervetuloa mukaan!

Järjestäjä Naisten Pankki Kalajoki

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle