Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Kälviä

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Tapahtuma alkaa 11.30 alkuveryttelyllä kirkonpihassa.
Tavoitteellinen maksu: ”Hyypän lenkki” 10 euroa/kierros, maksa itse tai hanki sponsoreita sen verran kuin löydät. Parempikuntoisten tavoitteena 3 kierrosta, mutta vähäkin riittää, tärkeintä on osallistuminen.

Tervetuloa kaiken ikäiset naiset ja miehet, tytöt ja pojat.

Tämä KNA on sopiva hyväntekeväisyystapahtuma harrasteporukoiden haastekisaksi: ”Kuka kerää eniten?”

Maksut yksittäisiltä osallistujilta ja haasteporukoilta kerätään Lähimmäisen kamarilla, missä on myös mehua, kahvia ja pikkupurtavaa ja arpoja.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle