Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Lahti

Tule mukaan maan hyväätekevimpään kävelyyn! Tänä vuonna Lahdessa kävellään Afrikkalaisen musiikin tahtiin.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA  >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Lahjoittaa voit ilmoittautumisen yhteydessä!

Ohjelma

Tervetuloa kävelemään afrikkalaisissa tunnelmissa!

Tapahtuma alkaa klo 13.00 tapahtumakahvilastamme os. Vapaudenkatu 6, katutaso.
Reilun kilometrin kävelylenkillä koemme afrikkalaista tunnelmaa, jota tuottaa meille afrikkalaisen musiikin ja tanssin yhdistys Ngoma moto ry.
Kävelymme antaa enemmän elämyksiä kuin hikipisaroita, joten lähde rohkeasti mukaan!

Tapahtumakahvila palvelee arpajaisineen koko tapahtuman ajan ja saamme myös terveisiä Afrikasta. 

Julkaisemme kesän aikana lisää tietoja tapahtumasta. Seuraamalla Facebook-sivuamme saat päivittyvää tietoa Kävele Naiselle Ammatti-tapahtumasta ja myös muista tempauksistamme.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

HALUAN VAIN LAHJOITTAA  >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle > >