Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Oulu

Nyt on taas aika kävellä maailmaa paremmaksi - Tule mukaan maan hyväätekevimpään kävelyyn!

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA  >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Lahjoittaa voit ilmoittautumisen yhteydessä!

Ohjelma

Tori on avoinna klo 11:30 alkaen. Torin infopisteessä kerromme lisää Naisten Pankin toiminnasta ja voit tehdä lahjoituksen. Myymme torilla tuotteitamme sekä arpoja. Varsinainen kävelytapahtuma alkaa klo 12.00 Naisten Pankin ja Oulun kaupunginjohtajan Päivi Laajalan puheenvuorolla. Sen jälkeen Rentovillan Jaana Heiskanen ohjaa meidät kehonhuollon maailmaan FasciaMethod-lämmittelyllä. Valittavanasi on 1,3 tai 4,5 km mittainen kävelyreitti.

Arvomme kaikkien 31.8.2018 mennessä Oulun tapahtumaan ilmoittautuneiden kesken taiteilija Seija Nikun lasimosaiikkiteoksen Kolibri.

Julkaisemme alkusyksyn aikana lisää tietoja tapahtumasta. Seuraamalla Facebook-sivuamme saat päivittyvää tietoa Kävele Naiselle Ammatti-tapahtumasta ja myös muista tempauksistamme.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

HALUAN VAIN LAHJOITTAA  >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle > >