Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Savonlinna

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Lähtö- ja paluupaikka on Lossiranta Lodgen piha (Olavinkatu 8) klo 14 alkaen. Janonsammutukseen tarjolla Saimaan marjan tarjoamaa mehua ja Eväskellarilta pientä purtavaa.

Suuntaa kernaasti kulkusi siten, että tutustut ja osallistut Hatha-joogaan Törnin Pyöröllä (saari PikkuKakkosen puiston vieressä) puolen tunnin ajan klo 14.30 ja klo 15 alkaen (mukaan et tarvitse mattoa).

Voit myös poiketa Hotelli Hospitzin tarjoamalle kahville terassilla (Linnankatu 20).

Tervetuloa kaikki omaan tahtiin reippaillen tekemään yhdessä hyvää!

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle