Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Vaasa

Nyt on taas aika kävellä maailmaa paremmaksi! Tule mukaan reippailemaan kehitysmaiden naisille Ammatteja Vaasaan.

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Tule mukaan tukemaan kehitysmaiden naisia ja kävelemään naiselle ammatti. Kokoonnumme LadyLine Ritzin tiloihin (Kirkkopuistikko 22) kello 11 ja alkuverryttelyn jälkeen on mahdollisuus valita kahdesta erilaisesta reitistä:

· Noin 4 km:n mittainen reitti rantaa mukaillen Vaasan yliopistolle ja takaisin

TAI

· noin 1 tunnin mittainen kulttuurikävely rannan tuntumassa. Vaasa-Mustasaari oppaat ry:n Päivi Keski-Kuru kertoo rakennusten ja patsaiden historiasta.

Tapahtumassa alkujumppa, arpajaiset ja tietoa Naisten Pankin toiminnasta.

Teemme yhteistyötä Ladyline Ritzin ja Vaasan Kävelyklubi ry:n kanssa.

Kävely sopii niin isoille kuin pienille reippailijoille – tervetuloa mukaan!

Osallistu tapahtumaan myös Facebookissa!

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle