Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Valkeakoski

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan! Valkeakoskella kävellään ja juostaan tänä vuonna Riippusiltojen ja Lotilanjärven kauniissa maisemissa.

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Lahjoittaa voit ilmoittautumisen yhteydessä!

Ohjelma

Klo 15.00 Tehtaan kentän Paviljongissa Kirsi Suovan alkulämmittelyt ja reittivalinta. Reitin voi joko kävellä tai juosta. Lopuksi nautitaan naistenpankkilaisten kahvit tai teet herkullisten leivonnaisten kera, mukavassa seurassa tietysti.

Tervetuloa lapset, aikuiset, mummot, papat, kokonaiset perheet sekä koirat kävellen, pyöräillen tai juosten!

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle

#KäveleNaiselleAmmatti #NaistenPankki

Yhteistyössä  

         

 

 

Kukkakauppa Kukka-Haka

Kävele Naiselle Ammatti 2018 -tapahtuman valtakunnallisena yhteistyökumppanina on tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava BDO Oy.