Kävele Naiselle Ammatti Dresdenissä 11.9.2016

#äläunelmoi
Valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo seitsemättä kertaa samanaikaisesti yli 60 paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla. Myös Saksan Dresdenissä kävellään Ammatteja kehitysmaiden naisille!

ILMOITTAUDU!

Aika ja paikka: Sunnuntaina 11.9. lähdetään Dresdenin päärautatieasemalta S1-junalla klo 9:30 Meissenin suuntaan (raide 19) ja jäädään pois Coswigissa klo 9:55.

Reitti: Coswigin asemalta kävellään noin 1 km Elben rantaan lautalle F24, joka liikennöi varttitunnin välein. Sillä ylitämme joen ja lähdemme vaeltamaan „Linkselbische Täler“ Röhrsdorfiin ja toista reittiä takaisin.

Ohessa linkki karttaan:

http://regio.outdooractive.com/mobile/oar-saechsisches-elbland/de/tour/wanderung/durch-das-gauernitzbach-und-regenbachtal/12621576/#dm=1

Miksi osallistua kävelylle?

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Valtakunnallisen tapahtuman tavoitteena on kerätä ilmoittautumisten yhteydessä lahjoituksina Ammatteja (30 e/kävelijä). Lahjoittaa voit alla olevasta linkistä verkkopankkitunnuksillasi. Voit lahjoittaa haluamasi käteissumman myös paikan päällä.

LAHJOITA!

Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle.