Kävele Naiselle Ammatti Dresdenissä

Dresdenin suomalainen seurakunta järjestää Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman ja retkikirkon yhdistävän tempauksen sunnuntaina 13.09.!

Tavoitteena Dresdenissä on kerätä varat ainakin neljälle kehitysmaiden naiselle (30€ per ammatti). Dresdenin tempauksessa voit lahjoittaa haluamasi summan ylläolevasta linkistä verkkopankkitunnuksillasi, tai sujauttaa paikan päällä lahjoituksen keräyssukanvarteen. Myös seurakunta osallistuu yhtenä mukaan keräykseen, mutta kävelijöitä (myös miehiä!) ja lahjoittajia tarvitaan!

Dresdenin Kävely toteutetaan perinteisen vaelluskirkon yhteydessä, mukana on siis myös pastori Päivi Lukkari. Kokoonnumme Dresdenin päärautatieasemalle su 13.09. klo 9:15 raiteelle 18. Sieltä lähdemme klo 9:29 (S1-juna Schönan suuntaan) kohti Krippeniä, jossa jäämme pois junasta klo 10:16. Krippenin asemalta kävelemme upean reitin, jonka varrella on odotettavissa upeita näköaloja.

Vaellus kestää ilman taukoja n. 4 tuntia ja on n. 14 km pitkä, reitti on helppo. Jossakin sopivassa kohdassa matkaa istahdamme lepäämään, Päivi pitää ulkoilmahartauden ja suoritamme keräyksen. Ota mukaasi piknik ja riittävästi juotavaa. Matkan varrella on mahdollisuus pistäytyä myös Wolfsbergin näköalaravintolassa.

Ilmoittaudu suomalaiset.dresden(at)web.de -osoitteeseen mieluummin heti, mutta viimeistään torstaihin 10.9. mennessä, niin tiedämme hankkia esim. pienryhmälippuja junaan. Tosi huonon sään sattuessa voimme kokoontua Kühneillä ja vaikka laulaa naiselle Ammatin – tästä tiedotamme tarvittaessa. Voit tehdä haluamasi lahjoituksen paikan päällä tai ylhäällä olevan ilmoittautumislinkin kautta suomalaisilla verkkopankkitunnuksillasi.

Jos et pysty osallistumaan Kävelyyn, mutta haluat tehdä lahjoituksen, ota yhteyttä Annaliisaan sähköpostitse: suomalaiset.dresden(at)web.de

Yhdistä hyöty ja huvi – sinua tarvitaan! Kävellään yhdessä neljälle naiselle Ammatti!