Kävele Naiselle Ammatti Eno 14.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Enossa klo 13 Kirkon Ulkomaanavun Kävele naiselle ammatti –ulkoilutapahtuma kirkon ympäristössä. Alkuverryttely seurakuntatalon puistoalueella ja ulkoilua Harpatin kuntopoluilla ja Hepokalliolla. Myynnissä kahvia ja teetä sekä tikkupullan- ja makkaranpaistoa, tuotto Naisten Pankille. Samaan aikaan suunnistuksen aluemestaruuskisat Harpatin alueella, järjestäjänä Kalevan Rasti. Tervetuloa tukemaan Naisten Pankkia! Klo 18 Veräjä ry ja Enon seurakunta esittävät Suomalaisen messun Enon kirkossa, Enontie 28. Vapaa pääsy, lauluvihko 10 €.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle