Kävele Naiselle Ammatti – Espoo 11.9.2016

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa yli 60 paikkakunnalla Suomessa ja Suomen ulkopuolella. Espoossa järjestetään tänä vuonna kaksi kävelytapahtumaa! Haukilahden tapahtuman avaa Vuoden Nainen Nina Pelkonen ja Tapiolan tapahtuman ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA!

Haukilahden Paviljonki klo 11 alkaen

Kävelyyn kokoonnutaan klo 11.00 Haukilahden Paviljongin ja Ranta Cafe & Barin välisellä alueella. Tapahtuman avaa ylikonstaapeli Nina ”Peppi” Pelkonen, jonka Liike- ja virkanaiset on valinnut Vuoden Naiseksi 2016. DCA tanssikoulun nuoret esittävät Anitra Ahtolan johdolla lyhyen tanssiesityksen ja Mari Anthoni vetää alkulämmittelyn.

Valittavana on joko 20 minuutin tai 45 minuutin kävelylenkki. Kävelyn jälkeen starttipaikalla on tarjolla omakustanteinen keitto.

Tapahtuman aikana on myynnissä arpoja, joiden tuotto menee kokonaisuudessaan Naisten Pankille. Ennen syyskuun alkua 30 € lahjoituksen tehneiden kesken arvotaan Toyota Hybridiauto viikonlopuksi ja neljä muuta mukavaa arpajaisvoittoa.
Jos haluat mukaan talkooporukkaan, niin ota yhteys Maria Junekseen: 2mariajunes@gmail.com, p. 044-7097777.

Lisätietoja: Projektinvetäjä Ritva-Liisa Luomaranta, p. 0400-452678.

Tapiolan kirkon alue klo 12 alkaen (Kirkkopolku 6, Espoo)

klo 10 perhemessu, lounas ja kahvit ja lapsiperheiden Pyhä Päivässä- tapahtuma

klo 11.45 kirkon aulassa ja ulko-ovella sisäänheittäjinä tapahtumaan

klo 12 tapahtuman avaus ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen

Lounaan hinta: 11€/ perhe, 5€/aikuinen ja 3€ /lapsi (yli 3v).  Kahvi ja pulla 2€.

Kävelyt

20 minuutin kävely kirkon ympäristössä (esim. lastenvaunujen, rollaattorien ja kävelykeppien kanssa)/Kävelyn johtavat seurakuntalaiset Minna Koutaniemi, Tuula Vaahtera ja pastori Anu Ristimäki.

40 min kävely Otanimen suuntaan Mukana Kai Mykkänen ja Kirkon Ulkomaan Avun varainhankinnan johtaja Ritka Heino ja kirkkoherran Päivi Linnoinen. Kävelyn johtavat seurakuntalaiset Outi Krause ja Rosa Remes. Mahdollisuus myös pitempään kävelyyn,jossa käydään Otaniemen kappelilla asti.

Loppuseremoniat

Kävelijöiden vastaanotto, kuulumisten kertominen ja kiitoskassien jakaminen

Lisätietoja: Päivi Linnoinen, paivi.linnoinen(at)evl.fi, p. 050 379 9038.

 Miksi osallistua kävelyyn?

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Valtakunnallisen tapahtuman tavoitteena on kerätä ilmoittautumisten yhteydessä lahjoituksina Ammatteja (30 e/kävelijä). Lahjoittaa voit alla olevasta linkistä verkkopankkitunnuksillasi. Voit lahjoittaa haluamasi käteissumman myös paikan päällä.

HALUATKO VAIN LAHJOITTAA?

Huomio! Kaikkien viimeistään 31.8.2016 mennessä ilmoittautuneiden kesken arvotaan useita palkintoja, joista yksi on Toyota-hybridiauto Toyota Thusho Nordicista viikonlopuksi käyttöön!

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle.