Kävele Naiselle Ammatti Espoo (Haukilahti) 15.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30 €, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan! – Me espoolaiset olemme tänä vuonna kuudetta kertaa järjestämässä tätä tapahtumaa ja toivomme tekevämme ennätyksen varainkeruussa.

Ohjelma

Aika: 15.9.2019 klo 11-13.
Paikka:  Haukilahden Rantakahvila, Haukilahdenranta 12, Espoo
* Avaussanat – Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka
* Tanssiesitys – Tanssikoulu DCA:n lapsiryhmä
* Lämmittelyliikunta – Mari Anthoni
Tämän jälkeen kävelemme kahdessa ryhmässä joko 30 min
tai 45 min kävelyn  kauniilla rantaraitilla. Jokainen voi kävellä täysin
omaan tahtiin: pääasia on auttaminen ja yhdessä hyväntekeminen
mukavassa seurassa.
Tapahtumassa myös infoa Naisten Pankista, arpamyyntiä tuttuun tapaan yms ja kävelyn jälkeen mahdollisuus omakustanteiseen keittolounaaseen.
Kun lahjoitat viimeistään 31.8.2019 ja olet paikalla tapahtumassa, voit voittaa viikonlopuksi käyttöösi Toyota-hybridiauton.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle