Kävele Naiselle Ammatti Fuengirolassa

Kaisa Saarentola ja Studio Mindbody yhdessä järjestävät Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman Espanjan Aurinkorannikolla, ja toivottavat kaikki alueella asuvat ja matkailevat tervetulleiksi!

Kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneita kannustetaan mukaan kävelytapahtumaan sunnuntaina 13.9.2015. Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Tavoitteena on kerätä ilmoittautumisien yhteydessä lahjoituksina Ammatti (á 30EUR) per osallistuja. Toki jokainen voi tehdä haluamansa suuruisen lahjoituksen.

Lahjoittaa voit joko ylläolevasta ilmoittautumislinkistä verkkopankkitunnuksillasi, tai paikan päällä.

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumassa kävelemme yhdessä muutaman kilometrin matkan ja pidämme hauskaa. Voit tulla yksin tai ryhmässä – haasta kaverisikin! Lahjoittamalla autat kehitysmaiden naisia hankkimaan itselleen koulutuksen, ammatin ja toimeentulon.

MISSÄ: Tapaamme San Rafaelin aukiolla sunnuntaina 13.9. klo 14.

MITÄ: Kaisa Saarentola kävelyttää osallistujia Carvajaliin päin ja takaisin reippaasti muutaman kilometrin, tuomme myös sauvoja mukaan! Liisa Hanénin kanssa venytellään rannalla aluksi ja lopuksi, ja jos ei jaksa tai halua kävellä, voi jäädä Liisan kanssa jumppaamaan / joogailemaan kevyesti rannalle.

MITÄ MUKAAN: mukavat vaatteet liikkumiseen, ja vesipullo.

KAIKKI OSALLISTUMAAN HAUSKAAN ILTAPÄIVÄÄN!! :)

Fuengirolan Facebook-tapahtuma

active woman senior nordic walking on a beach