Kävele Naiselle Ammatti Helsingissä 11.9.2016

#äläunelmoi
Valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa samanaikaisesti yli 60 paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla. Helsingissä tapahtuma pidetään EY-talolla ja kävelyreitit (2,5 km ja 3,5 km) kulkevat Töölönlahden rannassa.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA!

Päivän aikana luvassa on vahvoja rytmejä, kirkkaita värejä, elämyksiä ja kävelyn iloa!

Toimittaja Baba Lybeckin juontamassa lavaohjelmassa nähdään musiikki- ja tanssiesityksiä sekä kuullaan Naisten Pankin toiminnasta. Lisäksi aulassa on luvassa tuotetori, arpajaiset sekä  kasvomaalausta ja tarinateltta lapsille. Ruokapuolesta vastaa suosittu African Pots katuruokakärryineen ja Naisten Pankin vapaaehtoisten sisätiloissa pitämä kahvila, josta voit ostaa muun muassa herkullista Kolmen Kaverin Jäätelöä, Fazerin leivonnaisia sekä kahvia ja teetä.

Paikallisina yhteistyökumppaneina toimivat mm. AFAES, Fazer ja Kolmen Kaverin Jäätelö ja valtakunnallisina yhteistyökumppaneina DNA, EY, Fazer sekä Matkavekka ja Lomamatkat.

Varaa päivä kalenteristasi ja haasta myös ystävät mukaan.

Tule mukaan yksin, kaksin, yhdessä perheen tai ystäväporukan kanssa!

Jos yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä tai sinulla on muuta kysyttävää tapahtumasta, olethan yhteydessä sähköpostitse paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi

Miksi osallistua kävelylle?

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Valtakunnallisen tapahtuman tavoitteena on kerätä ilmoittautumisten yhteydessä lahjoituksina Ammatteja (30 e/kävelijä). Lahjoittaa voit alla olevasta linkistä verkkopankkitunnuksillasi. Voit lahjoittaa haluamasi käteissumman myös paikan päällä.

HALUATKO VAIN LAHJOITTAA?

Kurkkaa löydätkö tuttuja kävelijöitä jo Helsingin tapahtuman Facebook-sivulta ja kutsu myös muut tuttavat mukaan! #KäveleNaiselleAmmatti

Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle.