Kävele Naiselle Ammatti Hyvinkäällä

#äläunelmoi
Naisten Pankki kutsuu sinut mukaan hyvän mielen kävelytapahtumaan sunnuntaina 11.9.2016. Valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa samanaikaisesti yli 60 paikkakunnalla Suomessa ja kansainvälisesti.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA!

Hyvinkäällä kävellään 11.9.2016 Kävele Naiselle Ammatti -kaupunkisuunnistuksen hengessä.

Tapahtuma alkaa kello 12.00 Kirjastoaukiolla.
Ohjelmassa Kirjastoaukiolla mm. Naisten Pankin esittely, Tanssikeskus Elementin tanssiesitys, Lady Atlaksen lämmittelyjumppa ja arpajaiset niin ennakkoon kuin paikan päällä ilmoittautuneille.

Mahtavia arpajaispalkintoja, joita ovat lahjoittaneet esim. Vähämaan autopalvelu, Kahvila Rico ja Kukkakauppa Peikonkämmen.

Kaupunkisuunnistuksen kävelyreitti kulkee keskustan alueella ja tarkoituksena on kerätä Naisten Pankki hahmoja ja tehdä pienimuotoisia tehtäviä. Koko perheen kävelytapahtuman kävelyaika on kello 12.30-14.30. Kävelyrasteina paikallisia yrittäjiä mm. Kehonhuolto Jumissa, Lady Atlas, Kahvila Rico ja monia muita.

Tule yksin tai ryhmässä, autetaan yhdessä!

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

Miksi osallistua kävelylle?

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Valtakunnallisen tapahtuman tavoitteena on kerätä ilmoittautumisten yhteydessä lahjoituksina Ammatteja (30 e/kävelijä). Voit kerätä Ammattia vastaavan summan myös porukalla muiden kanssa. Lahjoittaa voit alla olevasta linkistä verkkopankkitunnuksillasi. Voit lahjoittaa myös haluamasi käteissumman myös paikan päällä.

HALUATKO VAIN LAHJOITTAA?

Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle.