Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Imatra

Nyt on taas aika kävellä maailmaa paremmaksi! Tule mukaan reippailemaan kehitysmaiden naisille Ammatteja Imatralle. Imatralla kävellään tänä vuonna toista kertaa.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA  >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Lahjoittaa voit ilmoittautumisen yhteydessä!

Ohjelma

Tapaamme klo 14.00 Inkerinaukiolla, josta lähdemme kävellen tutustumaan Kruununpuiston nähtävyyksiin ja Valtionhotellin historiaan. Kävely sopii niin isoille kuin pienille reippailijoille – tervetuloa mukaan!

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

HALUAN VAIN LAHJOITTAA  >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle > >