Kävele Naiselle Ammatti Imatra 15.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Imatralla lähtö tapahtuu klo 14.00 Imatran Kesäteatterilta, josta kävellään kaunista reittiä Vuoksen vartta pitkin Mellonlahdelle ja patotielle. Välillä huilataan ja kuunnellaan, kun paikallinen historioitsija Veikko Puska kertoo Vuoksen ja lähialueen historiasta. Järjestäjä Naisten Pankki Imatra paikallisryhmä ja Imatran Seurakunta. Tapahtuman tavoitteena on kerätä naisille ammatteja. Voit osallistua maksamalla haluamasi summan paikan päällä keräyslippaseen tai etukäteen täällä.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen

Lisätietoja: Marja-Leena Elomäki p.0400 596 081

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle