Kävele Naiselle Ammatti Järvenpää 15.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Ohjelma:
12:00 Ilmoittautuminen alkaa. Ilmoittautua voi myös paikan päällä (maksutavat käteinen, tekstiviestilahjoitus tai Mobile Pay).
13:00 Maija Astikainen ja Katja Tynjälä ohjaavat alkulämmittelyn, jonka jälkeen lähdemme yhdessä kävelylenkille.
Kävelyyn voi valita joko reippailijoiden tai nautiskelijoiden ryhmän. Kävelyreitti kulkee Järvenpäässä Tuusulanjärven ja Lepolan alueen kauniissa maisemissa.

Järvenpään pyörätalo Chebici esittelee ja tarjoaa mahdollisuuden koeajaa sähköpolkupyöriä torilla. Tapahtumassa on myynnissä Naisten Pankin hyväksi käsitöitä ja Naisten Pankin tuotteita, käteismaksu.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle