Tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20€) ja tuet naisten koulutusta!

Kävele Naiselle Ammatti Joensuu

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Joensussa on kirkkokävelyjä sunnuntaina 15.9. klo 13- n. 15.
Kokoontuminen  klo 13 Joensuun ev.lut. kirkon takana olevaan puistoon. Kävellä voi kolmella vaihtoehtoisella tavalla tai kaikilla kolmella tavalla:
1. Kirkon sisällä osallistumalla kirkon esittelyyn
2. Kirkonmäeltä Pielisjoen rantaan ja rannan kävelyteitä pitkin Rauhankadulle saakka, josta ortodoksisen kultuurikeskuksen puistoon. Matkaa on noin 2 km
3. Osallistumalla ortodoksisen seminaarikirkon esittelyyn 14.30-

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle