Kävele Naiselle Ammatti Kotka 15.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Hölkkäämällä hyvää!

Kotkassa tapahtumapaikkana on Kotkan kauppatori. Torille kokoonnutaan sunnuntaina 15.9. klo 11.30, jolloin aloitellaan lämmittelemällä lattareiden tahdissa. Klo 12 alkaen lähdetään yhdessä joko kävelylle tai hölkälle. Valittavana on joko noin 1 km:n mittainen kulttuurikävely tai noin 5 km:n pituinen kimppahölkkä. Molemmilla reiteillä liikutaan ohjatusti vetäjien mukana.

Lenkkeilyn jälkeen palataan torille, missä tapahtuma jatkuu latinorytmejä kuunnellen. Kahvilakin palvelee reippailijoita.

Tapahtumaan voi halutessaan ilmoittautua ennakkoon Naisten Pankin internetsivuilla (naistenpankki.fi). Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista lahjoittaa sopivaksi katsomansa summa. Yksi nainen saa ammatin 30 eurolla, mutta osallistua voi muullakin summalla.

Facebookin Kävele Naiselle Ammatti Kotkassa –tapahtumasivulla voi haastaa ystävänsä, yhteistyökumppaninsa tai kenet tahansa mukaan kävelylle tai lahjoittamaan.

Kotkan hyväntekeväisyyskävelyä järjestävät yhteistyössä Naisten Pankki Kotka, Kotka-Kymin seurakunta, Monikulttuurinen toimintakeskus Mylly, Kotkan Harraste ry, Kotkas Liikutaa Yhes, EasyFit, LadyLine ja Kaks7 Cafe & Bar.

Lisätiedot:
Koskensalo-Tiainen Maarit, maahanmuuttajatyön koordinaattori, Kotka-Kymin seurakunta,
maarit.koskensalo-tiainen@evl.fi tai p. 044 752 9527
Halonen, Airi, puheenjohtaja, Naisten Pankin Kotkan solu, airihalonen@outlook.fi tai p. 0442715520

 

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle