Kävele Naiselle Ammatti, Kuopio

Kävely, jolla on tarkoitus!

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma alkaa klo 15.00 Kevama Oy:n pihalta, osoitteesta Itkonniemenkatu 65, 70500 Kuopio. Kokoontuminen pihan parkkipaikalla.

Mukana myös SARI ESSAYAH. Pääsemme sarinäkemään hänen nykyisen kävelykuntonsa. Meillä muilla naistenpankkilaisilla voikin olla tekemistä, että pysymme hänen tahdissaan…

Tapahtuman avauksen ja alkujumpan jälkeen lähdemme kävelylle Pirttiniemen lenkille kiertäen Kallaveden rantaa. Kävelylenkki n. 4 km. Halutessaan voi kävellä myös lyhyemmän tai pidemmän lenkin. Lähtöpaikalla on mm. Naisten Pankin toiminnan esittelypiste ennen kävelyä ja sen jälkeen klo 17 saakka.

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumassa kävelemme yhdessä muutaman kilometrin matkan. Voit tulla yksin tai ryhmässä – ota mukaan vaikka koko perhe ja haasta kaverisikin!

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Valtakunnallisen tapahtuman tavoitteena on kerätä ilmoittautumisien yhteydessä lahjoituksina Ammatti/kävelijä (à 30 EUR) . Ilmoittautua voit ylläolevan linkin kautta. Näin voit lahjoittaa haluamasi summan verkkopankkitunnuksillasi.

Kuopion Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman löydät myös Facebookista.