Kävele Naiselle Ammatti Lahti 15.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Kävelytapahtuma alkaa klo 13.00 Kaupunkikylä 2025 -yhteisötilasta os. Hollolankatu 1. Siirrymme yhdessä Fellmaninpuistoon, jossa jumppaamme itsemme lämpimiksi pitkän linjan liikunnan ammattilaisen Sanna Kasurisen johdolla. Lähdemme kaikki yhdessä kävelemään. Esteetön reitti on kolmisen kilometriä ja pidemmän reitin valitsevat tekevät vitosen lenkin. Kävelytapahtuman aikana pääset tutustumaan Naisten Pankkiin monin tavoin. Kävely päättyy lähtöpaikkaamme yhteisötilaan, jossa on kahvio, arpajaiset sekä kävelijöille lahjakassi. Myynnissä on myös Naisten Pankin kahvia ja teetä kotiinviemiseksi. Huomioithan, että tapahtumassa käy vain käteinen raha.

Tapahtuman valtakunnallisena tukijana toimii BDO. Lahden hyväntekeväisyyskävelyä ovat tukemassa mm. Kukkakauppa KukkaPii Oy ja RelaTime -valmennus.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle