Kävele Naiselle Ammatti Lohja 15.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Tee hyvää muille ja itsellesi: tule mukaan Suomen suurimpaan hyväntekeväisyyskävelyyn, joka juhlii jo 10. juhlavuottaan – nyt kävellään ensimmäistä kertaa myös Lohjalla!

 

Ohjelma:

14.00 Tapahtuman avaus ja tietoa Naisten Pankista

14.20 Alkuverryttely

14.30 Lähtö rantareitille n. 6 km (tai vaativa reitti Lohjanharjulle n. 6–15 km)

16.00 saakka: Joustava lähtö ja reittiohjeita

 

Aurlahdessa mehutarjoilua, ilmapalloja ja esitteitä – mutta muistathan oman vesipullon!

 

Rantareitin alkuosa (n. 2,5 km) on esteetön, pohja osin epätasaista kivituhkaa. Halutessasi voit myös pyöräillä tai potkulautailla Ammatin. Lohjanjärvellä voit myös uida, veneillä, meloa… Ammatin (nämä kaikki omilla varusteilla). 

Vaihtoehtoinen, vaativampi reitti nousee Lohjanharjulle, missä mahdollisuus maastopyöräilyyn (omalla pyörällä) tai porrasjuoksuun.

HUOM. Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan 10-vuotisjuhlavuoteen ja kävelemään Lohjan upeisiin järvimaisemiin! 👣

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle