Kävele Naiselle Ammatti Loviisassa

Naisten Pankki Loviisa osallistuu valtakunnalliseen, tänä vuonna kansainväliseen “Kävele Naiselle Ammatti”-tapahtumaan 13.9.2015. Loviisan tapahtuman sydän on siirretty torilta ranta-alueelle Laivasillan alueelle ja Rantapappilaan.

Tervetuloa ennen kävelyä keskustelemaan ja vaihtamaan kokemuksia Naisten Pankista Rantapappilaan klo 13. Tarjolla kahvia ja teetä kahvileivän kera.

Tilaisuuden avaa taiteilija Riitta Nelimarkka ja tapahtumassa esiintyy oopperalaulaja Marko Putkosen. Lisäksi pikkujudokat järjestävät näytösottelun ja senioritanssijat tanssivat ennen kävelyä.

Kävelylle lähdetään klo 14. Valittavana on 3 tai 5 km:n lenkki. Kävelyn jälkeen on mahdollisuus ruokailla ja kahvitella Rantapappilassa. Myynnissä on keittoa ja sämpylää sekä kahvia ja kakkua.Osallistujien kesken arvotaan matkalahjakortteja, tuotekassi, hyvinvointialojen lahjakortteja ja kaikki osallistujat saavat Naisten Pankin lahjakassin. Lapsille on järjestetty kaitsenta kävelyn ajaksi läheisessä Onnelin ja Annelin leikkipuistossa.

Ilmoittautua voit ylläolevasta linkistä ja lahjoittaa haluamasi summan verkkopankkitunnuksillasi.

Alkuverryttelyä 14.9.2014

Alkuverryttelyä 14.9.2014