Kävele Naiselle Ammatti Oulu 15.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti? 

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Oulussa kävellään tänä vuonna seitsemättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös lahjoittaa kukkarollesi sopivan vapaavalintaisen summan!

Ilmoittautumalla mukaan Oulun kävelyyn viimeistään 31.8. mennessä, osallistut arvontaan, jossa arvomme Seija Nikun upean Virvatuli -lasitaideteoksen (26 x 40 cm). Voittaja lunastaa teoksen kävelytapahtuman yhteydessä.

Ohjelma

Tori aukeaa klo 11.30 Kahvila Kiikun ympäristössä, Ainolan puistossa, jolloin voit tutustua Naisten Pankin toimintaan, lahjoittaa naiselle Ammatin, ostaa tuotteitamme sekä arpoja. Tulethan myös nauttimaan Citydancen tanssiesityksestä!

Kävelytapahtuma käynnistyy klo 12:00 Naisten Pankin ja toimitusjohtaja Merja Satulehdon puheenvuoroilla. Sen jälkeen jumppaamme itsemme lämpimiksi Citydancen Merja Satulehdon johdolla. Valittavana on kaksi kävelyreittiä 2,7 (esteetön) tai 5 km, jotka molemmat kulkevat ihanassa miljöössä Ainolan puistossa ja Oulujoen rannassa. Kävelyn jälkeen voit poiketa Kiikkuun kahville.

Kahvila Kiikku ja Rina Peltonen toivottavat kaikki kävelijät tervetulleiksi kahvilaan sunnuntaina kävelyn yhteydessä! Kahvilassa on sunnuntaina tarjouksessa wrap ja kahvi yhteensä 5 euroa. Kasvis- ja kalavaihtoehto.

 Tapahtuman valtakunnallisena tukijana toimii BDO. Oulun hyväntekeväisyyskävelyä ovat tukemassa Fazer, Ruohonjuuri Oulu, K-Supermarket Jääli, K-Citymarket Rusko ja K-Supermarket Toppila.

Miksi naiselle Ammatti?

Naisten Pankki on tehnyt 12 vuotta työtä maailman köyhimpien naisten parissa, maailman hauraimmissa maissa. Jotta jokaisella naisella olisi ihmisarvoinen elämä, jokaisella naisella mahdollisuus omaan toimeentuloon ja jokaisella lapsella turvatumpi tulevaisuus. Työmme on koskettanut jo 300 000 ihmistä 16 maassa, 3 mantereella. Kaikkein kestävin tapa auttaa lapsia ja perheitä, ja katkaista köyhyyden kierre, on tukea naista omaan ammattiin. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle