Kävele Naiselle Ammatti Rautalampi

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Rautalammilla kävellään yhdessä Suonenjoen kävelijöiden kanssa. Ilmoittautuminen ja lähtö on Pestuulavalta ihan kylän keskustasta. Kävelyreittejä on kaksi: noin kahden kilometrin pituinen rantareitti ja noin kuuden kilometrin pituinen Korholan lenkki. Mahdollisuus on myös pyöräilyyn. Ennen kävelyä/pyöräilyä on Katja Viklan vetämä helppo alkuverryttely. Lenkin jälkeen on mahdollisuus ostaa kahvia, teetä ja kahvileipää, josta tuotto menee myös kehitysmaiden naisten koulutuksen tukemiseen. Kahvittelun järjestää Malvin ladyt. Sateen sattuessa tarjoilu on ortodoksiseurakunnan salissa. Huomioithan, että maksamiseen paikan päällä käy vain käteinen raha. 

Lopuksi arvotaan kävelijöiden kesken palkintoja.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle