Kävele Naiselle Ammatti Rovaniemellä

Tänä vuonna Kävele Naiselle Ammatti- tapahtumaa vietetään liikunnallisissa merkeissä Rovaniemen keskustan alueella.  Luvassa on liikettä ja hauskaa yhdessäoloa niin lasten kuin aikuistenkin voimin – Rovaniemen LadyLinen Ladyfantti ja urheiluohjaajat takaavat että meno on hauskaa samalla kun Rovaniemen Punnitse ja Säästä pitää huolen että energiatasot pysyvät korkealla. Kaasut tapahtumassa jaettaviin Naistenpankin ilmapalloihin tarjoaa Sammutinhuolto Avap Oy. Tervetuloa mukaan valtakunnalliseen tapahtumaamme – samalla tuet kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa!

Tapahtuma käynnistyy ko 12.00 Rovaniemen LadyLinen tiloissa joihin sinulla on nyt oiva tilaisuus tutustua! Tapahtuman alussa maskottimme Ladyfantti sekä liikunnan ammattilaiset vetävät meille alkuverryttelyt – sen jälkeen kävelemme yhdessä Rovaniemen Kirkkolammen ympäri ja palaamme LadyLinelle loppuverryttelyä varten. Sateen sattuessa pidämme tilaisuuden kokonaisuudessaan LadyLinen tiloissa. Tarjoamme osallistujille Kävele naiselle ammatti ilmapalloja, kasseja sekä makeisia. Lisäksi LadyLine Rovaniemi arpoo osallistujien kesken 2 kuukauden liikunnallisen lahjakortin – nyt siis kannattaa osallistua!

Lähde mukaan yksin, kaksin, perheen kanssa tai kerää vaikkapa ystäväporukka mukaan tekemään yhdessä hyvää!

Valtakunnallinen kävelytapahtuma järjestetään tänä vuonna samanaikaisesti Suomessa yli 20 paikkakunnalla sekä ulkomailla kahdeksalla paikkakunnalla. Tapahtuman yhteydessä tehdyt lahjoitukset käytetään hankkeisiin, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä kohti itsenäisyyttä ja parempaa tulevaisuutta. Kannustamme Kävelijöitä lahjoittamaan yhden Naisten Pankin Ammatin (30€) verran, jonka voi tehdä yksin tai yhdessä. Voit ilmoittautua tapahtumaan ylläolevasta linkistä ja lahjoittaa haluamasi summan verkkopankkitunnuksillasi.

Lisätietoja tapahtumasta saa Rovaniemen Naisten Pankin vetäjältä Hanna-Riina Vuontisjärveltä: hvuontisjarvi@gmail.com