Kävele Naiselle Ammatti Tallinnassa 11.9.2016

#äläunelmoi
Naisten Pankki järjestää Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman, ”Amet naisele jalutades”, tänä vuonna myös Tallinnassa!

ILMOITTAUDU!

Ajankohta: Su 11.9. klo 14.00

Paikka: Kokoonnutaan Solo Sokos hotel Estorian (Hotel Virun ja Viru Keskuksen välissä) sisääntulon edessä ja lähdetään opas Riinan johdolla kävelemään Tallinnan Vanhankaupungin tunnelmallisiin kortteleihin reilun tunnin opastettu kierros. Matkavekan edustaja mukana, joten saat taatusti viimeisimmät tiedot sekä Vanhastakaupungista että Tallinnasta ja Viron matkailusta yleensä.

Reitti: Kävelyn aikana vierailemme Toompean kukkulalla, josta Tallinna on joskus saanut alkunsa. Kävelemme pitkin keskiaikaisia katuja ja näemme myös mm. goottilaistyylisen Raatihuoneen; paikan, josta on vuosisatojen ajan tehty tärkeitä päätöksiä kaupungin ja kaupunkilaisten elämästä. Samalla kuulemme oppaan kertomuksia tämän paljon nähneen ja kovia kokeneen kaupungin historiasta.

Kaikkien kävelijöiden kesken arvotaan jälkikäteen 3 x Matkavekan 100 € matkalahjakortti + muita yllätyspalkintoja, joten on suositeltavaa, että ilmoittaudut tapahtumaan ennakolta. Mutta paikan päälle voi tulla myös ex tempore!

Tule mukaan nauttimaan Tallinnan Vanhankaupungin tunnelmasta, kuulemaan Naisten Pankin toiminnasta ja hankkimaan itsellesi hyvä mieli hyvän asian puolesta!

Ehdit mukaan klo 14 kävelyyn hyvin myös tullessasi Tallinnaan sunnuntain aamulautalla.

Miksi osallistua kävelylle?

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Valtakunnallisen tapahtuman tavoitteena on kerätä ilmoittautumisten yhteydessä lahjoituksina Ammatteja (30 e/kävelijä). Lahjoittaa voit alla olevasta linkistä verkkopankkitunnuksillasi. Voit lahjoittaa haluamasi käteissumman myös paikan päällä.

LAHJOITA!

Tervetuloa kaikki mukaan!

Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle.