Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma Kirjurinluodossa 9.9.2012

Tiedote. Julkaistu: 23.08.2012 klo 14:36 Julkaisija: Kumppania Oy

Kävele naiselle ammatti on Naisten Pankin valtakunnallinen hyvän mielen tapahtuma. Jo kolmatta kertaa järjestettävässä kävelytempauksessa on tänä vuonna mukana 17 paikkakuntaa, Pori muiden ensikertalaisten joukossa.   Porissa hyväntekeväisyystapahtuma pitää sisällään kahvakuulajumpan Lady Linen ohjaamana, kävelylenkin merkityllä reitillä Kirjurinluodolla ja tuotearvontaa. Juontajana toimii Elina Wallin.

Tapahtuma on myös hyvä tilaisuus kuulla lisää Naisten Pankin toiminnasta ja tavata vapaaehtoisia. Sunnuntaina 9.9. Kirjurinluodossa järjestettävä tapahtuma alkaa kello 11.   Tapahtuman osallistumismaksu on 25 euroa. Tuotto ohjataan kehitysmaiden naisten toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseksi. 25 eurolla kehitysmaassa asuva nainen voi saada kyläpankista lainan, joka avulla hän kouluttautuu yrittäjäksi ja hankkii itsenäisen toimeentulon.

Kehitysmaiden naiset ovat kestävän kehityksen voimavara. Auttamalla nainen toimeentulon alkuun, hyötyy hänen koko perheensä, ja usein myös kyläyhteisö.   – Parhaimmillaan 25 euron sijoitus parantaa useamman naisen elämää, sillä kun laina on maksettu kyläpankille takaisin, se voidaan lainata seuraavalle naiselle, kertoo Naisten Pankki Porin puheenjohtaja Ilona Wessman.

Kävelyn jälkeen on tiedossa brunssi halukkaille Kirjurin Kesäravintolassa. Brunssin hinta ennakkoon ostettuna on 7 euroa, paikan päällä 10 euroa.   Ennakkomyyntipisteinä toimivat Lady Line, Bar Soma ja Kirjurin Kesäravintola. Kävelyhinnan 25 euroa voi maksaa myös Naisten Pankin tilille FI80 6601 0001 0893 82 viitteellä Kävele naiselle ammatti/Pori.   3.9. mennessä ilmoittautuneet saavat paikan päällä maksukuittia vastaan tuotekassin, Nordea Pankin tarjoamat kuohut ja osallistumisen tuotearvontaan.

Lady Linen Kristiina Uusitalo-Lindholm on tyytyväinen Naisten Pankin kanssa toteutettavaan yhtestyöhön.   – Lady Linen tavoitteena on luoda hyvinvointia. Naisten Pankin toiminta-ajatus on samanlainen. Molemmat autamme naisia itse auttamaan itseään.   Hyväntekeväisyystapahtuman järjestävät Naisten Pankki Pori ja Lady Line. Yhteistyökumppaneina toimivat Nordea Pankki, Kirjurin Kesäravintola, Bar Soma, Satakunnan Kansa ja viestintätoimisto Kumppania.

Lisätietoja   Naisten Pankki Porin aluesolun puheenjohtaja Ilona Wessman, 044 7105 456, ilona.wessman@prizz.fi