Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma Porvoossa 11.9.2016

#äläunelmoi
Valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa samanaikaisesti lähes 60 paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla. Porvoossa kävellään Gammelbackan kartanon ympäristössä!

ILMOITTAUDU!

Sunnuntaina 11. syyskuuta kävellään Porvoossa reippaasti kehitysmaiden naisille Ammatteja yhdessä muiden paikkakuntien kanssa.

Aika ja paikka: Etkot alkavat klo 14.00 Gammelbackan seurakuntakeskuksen pihalla  sunnuntaimessun jälkeen (messu klo 13-13.45, sinne ovat kaikki tervetulleita!)

Ohjelma: Lotta Hällström pitää avauspuheen, a capella-trio Irja Kuisma, Rasmus Forsman ja Liisa Moliis-Niininen Limonaati ry:stä laulaa ja Liisa Moliis-Niininen vetää alkuverryttelyn. Hän edustaa Tanssivaa Porvoota.

Kävellään Gammelbackan kartanon puiston läpi Gammelbackan ja Hamarin välisille luontopoluille. Reitti rakennetaan siten, että lyhyempi lenkki on mahdollinen.

Reittikartta

Kasviskeittoa tarjoillaan klo 14.30 alkaen Gammelbackan seurakuntakeskuksessa ja tietenkin kahvia ja irakilaisia taatelileivonnaisia. Maksu Naisten pankin lippaaseen omantunnon mukaan. Tarjoilu päättyy, kun kaikki kävelijät ovat urakkansa suorittaneet.

Varatkaahan sunnuntai 11.9. kalentereihinne reippailulle ja ammattien keräämiselle kehitysmaiden naisille!

Yksi ammattikoulutus maksaa 30 euroa ja tarkoituksena on kerätä mahdollisimman monta Ammattia myös Porvoon seudulta. Ammatteja voi kerätä myös esim. työpaikoilla tai harrastuspiireissä laittamalla hatun kiertämään ja tilittämällä varat Naisten pankin tilille. Tilitiedot löytyvät osoitteesta www.naistenpankki.fi.

Tapahtumassa on myös keräyslippaat, joihin voi lahjoittaa haluamansa summan. Jokainen sentti on tarpeen!

LAHJOITA!

Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle.