Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma Tampereella 9.9.2012

Naisten Pankin valtakunnallinen hyvänmielen tapahtuma järjestetään Tampereella sunnuntaina 9.9.2012 klo 14-17. Lähtö- ja paluuvarikko on pääkirjasto Metson edessä Hämeenpuistossa.

Osallistua voivat niin ryhmät kuin yksityishenkilöt, ja kävelymaksu on 25 € / henkilö. Sillä saadaan yhdelle kehitysmaan naiselle ammatti ja kestävä toimeentulo. Auttamalla naista, autetaan tämän koko perhettä sekä koko yhteisöä pysyvästi. Ammatin voi ostaa kävelytapahtumaan osallistumattakin.

Tapahtuman järjestäjä Naisten Pankki kerää lahjoituksia kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseksi kestävän kehityksen periaattein. Naisten Pankin voimavara ovat aktiiviset vapaaehtoiset ihmiset sekä lukuisat osakkaat, lahjoittajat ja yhteistyökumppanit. Naisten Pankin rahastoa hallinnoi Kirkon Ulkomaanapu. Naisten Pankilla on tällä hetkellä 12 hanketta eri puolilla maailmaa. Hankemaita ovat Angola, Guatemala, Haiti, Kambodza, Kongo, Kosovo, Liberia, Nepal, Palestiinalaisalueet, Peru, Sierra Leone ja Uganda.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta: www.naistenpankki.fi/kavele