Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma Wienissä 6.9.2016

#äläunelmoi
Valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa samanaikaisesti yli 50 paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla. Itävallan Wienissä kävellään jo 6.9.!

ILMOITTAUDU!

Itävallan suomalainen seurakunta haluaa tukea Naisten pankin toimintaa ja osallistuu nyt ensimmäistä kertaa Kävele naiselle ammatti-tapahtumaan.

Aika: Wienin kävelytapahtuma järjestetään tiistaina 6. syyskuuta seurakunnan „avoimien ovien“ yhteydessä klo 17-19.30.
Paikka ja reitti: Tapahtuma lähtöpaikka on Gentzgassen sisäpiha (osoite: Gentzgasse 10, 1180 Wien, ovikoodi 7598), josta lähdemme kävelemään lyhyen alkuveryttelyn ja info-osuuden jälkeen 18. kaupunginosan läpi kohti Türkenschanzin puistoaluetta. Sieltä palaamme seurakunnan tiloihin iltapalalle ja hiljentymään loppuhartauteen, jossa kuulemme kehitysmaiden naisten selviytymistarinoita. Kävelyreitin pituudeksi tulee noin 5 km. Mukaan voi tulla myös lastenvaunujen kanssa. Ja kävelysauvat voi myös tietenkin ottaa mukaan!

Lähde siis mukaan iltakävelylle hyvässä tarkoituksessa kauniiseen Wienin 18. kaupunginosaan ja Türkenschanzparkiin ja kutsu ystäväsikin mukaan!

Miksi osallistua kävelylle?

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Valtakunnallisen tapahtuman tavoitteena on kerätä ilmoittautumisten yhteydessä lahjoituksina Ammatteja (30 e/kävelijä). Lahjoittaa voit alla olevasta linkistä verkkopankkitunnuksillasi. Voit lahjoittaa haluamasi käteissumman myös paikan päällä.

LAHJOITA!

Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle.