Kävele Naiselle Ammatti Turku 10.9.2017

Tule mukaan tukemaan kehitysmaiden naisia ja kävelemään pitkin Turun kauniita jokirantoja! Ohjelmassa on mielenkiintoisia esiintyjiä, alku- ja loppujumppaa, tietoa Naisten Pankista ja kivaa yhdessäoloa mukavassa porukassa.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA  >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, ja sen avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Lahjoittaa voit ilmoittautumisen yhteydessä!

Ohjelma

Kävelemme jälleen pitkin upeita Turun jokirantoja sunnuntaina 10.9.2017.

Aloitamme Forum Marinumista kello 11. Siellä järjestetään myös alku- ja loppujumppa. Alkuveryttelyn ja loppujumpan meille pitää FitMeHealth-yrittäjä Maaret Vuorio.  Tilaisuuden avaa ja juhlapuheen pitää uskomaton FinnWalk-kävelijä, yrittäjä Jaana Villanen. Tapahtumassa valokuvaajana Pirita Aho, Pirita Aho Photography. Ständillämme mukana Auravidan Annukka Salminen maistattamassa tuoreita, käsintehtyjä proteiinipatukoita.  Naisten Pankin ilmapalloja jakaa paikan päällä yhteistyökumppanimme Essi Eksten, Uskomaton Pallopuoti.

Reitti

Yhteisen alkuohjelman jälkeen valittavina on kolme kävelyreittiä. Kaikkien lähtö on jokirannasta, Forum Marinumin ja ravintola Göranin edestä, Linnankatu 72. Ensimmäinen ylityspaikka on Martinsilta, toinen teatterisilta ja kolmas Tuomiokirkkosilta. Pisin matka tulee Tuomiokirkkosillalle, ja matkaa kertyy yhteensä noin 6,6 km. Teatterisillan reitti on yhteensä 5 km, ja lyhin on Martinsilta 4 km. Lasten kanssa voi reittiä vielä tästäkin lyhentää ja kävellä yhteensä noin kilometrin, ja tehdä edestakaisin jokiristeily Förillä. Föriä voi käyttää myös muiden kävelyreittien paluumatkalle.

Ennakkoon ilmoittautuneiden kesken arvotaan upeita palkintoja mm. ravintola Göranin lahjakortteja, hemmottelupaketteja kosmetiikkaa, Pentik-tuotteita.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA  >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle > >