Kävele Naiselle Ammatti Turku 15.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Tänä vuonna aloitamme päivän alkujumpalla, jonka jälkeen valittavana on kolme eripituista kävelyreittiä: Toivo (5 km), Unelma (3 km ja Yhdessä (2+ km). Kävelyreittejä voi kiertää useamman tai saman useamman kertaa. Kävelyreittien varrella pääset kuulemaan Naisten Pankin toiminnasta. Tapahtuma on perheystävällinen ja suosittelemme Yhdessä-reittiä lapsiperheille.

Koirat ovat erittäin tervetulleita mukaan tapahtumaamme.

Tarkempi ohjelma:

Tapahtumamme alkaa kello 12.00.

Paikallisryhmämme luopuva puheenjohtaja Mira Ekbom ja uusi tuleva puheenjohtajamme avaavat tapahtuman. Tapahtumassa pääset ensimmäisten joukossa tietämään, kuka alkaa vetämään Naisten Pankin toimintaa Varsinais-Suomessa.

Kävele Naiselle Ammatin valtakunnallisena sponsorina toimii toista vuotta peräkkäin BDO. BDO:n edustaja pitää puheenvuoron.

EXTENSIA-hyvinvointikeskuksen ihanat naiset tulevat pitämään meille alkujumpan ja sen jälkeen lähdemme yhdessä kävelemään Aurajoen kauniita rantoja pitkin.

Kävelyn jälkeen noin kello 13.45 EXTENSIA-hyvinvointikeskus pitää meille loppuverryttelyn (säävaraus).

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle