Kävele Naiselle Ammatti Uusikaupunki 10.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Tule mukaan iltalenkille ja tekemään samalla hyvää! Uudenkaupungin Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma on tiistaina 10.9. Tapahtuma alkaa torilla klo 18 Naisten Pankin lyhyellä esittelyllä sekä iltalenkkiin johdattelevalla alkuverryttelyllä. Verryttelyn jälkeen lähtö omatoimiselle iltalenkille, jonka reitin ja vauhdin voit itse valita. Lenkin jälkeen paluu torille, missä on tarjolla virvokkeita sekä pieni kotimatkaeväs.

Osallistumismaksun suuruus on vapaasti itse päätettävissä, ja se maksetaan ennen alkuverryttelyä MobilePaylla tai käteisellä keräyslippaaseen.

Uudenkaupungin hyväntekeväisyyskävelyn järjestää ja verryttelyn & virvokkeet tarjoaa Uudenkaupungin kokoomusnaiset.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle