Kävele Naiselle Ammatti Vaasa

Nyt on taas aika kävellä maailmaa paremmaksi! Tule mukaan reippailemaan kehitysmaiden naisille Ammatteja Vaasaan.

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Tule mukaan tukemaan kehitysmaiden naisia ja kävelemään naiselle ammatti. Kokoonnumme Vaasan torille Vapauden patsaan juurelle yhdessä Vaasan Kävelyklubin kanssa. Samalla voit tutustua Naisten Pankin toimintaan ja jos innostut, voit liittyä ”pankkilaisten” mukavaan porukkaan toimimaan hyvän asian puolesta.

Reittejä on valittavana kaksi: 10 km:n reippaampi lenkki sekä noin 6 km:n mittainen kevyempi reitti.

Teemme yhteistyöt Vaasan Kävelyklubi ry:n kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Osallistu tapahtumaan myös Facebookissa!

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle