Kävele Naiselle Ammatti Valkeakoskella 11.9.2016

#äläunelmoi
Naisten Pankki kutsuu Sinut mukaan hyvän mielen kävelytapahtumaan sunnuntaina 11.9.2016. Valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo viidennen kerran Valkeakoskella ja tapahtuman aloituspaikkana on Itsenäisyydenpuisto kaupunginkirjaston vieressä. Kävelemme tutuissa Riippari-maisemissa.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA!

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Ilmoittautumisen yhteydessä toivomme lahjoitusta sinulle sopivalla summalla tai yhtä Ammattia eli 30€. Lahjoituksen voit tehdä myös yhdessä ystäväsi kanssa. Lahjoittamalla autat kehitysmaiden naisia hankkimaan koulutuksen, ammatin ja toimeentulon.

Merkitse päivä jo kalenteriisi ja haasta mukaan ystäväsi!

Ohjelmassa klo 15.00 Naisten Pankin esittely, Minna Pakkasen puheenvuoro liikunnan roolista ja alkulämmittelyä. Kävelemään pääsemme n. 15.30. Reitin jälkeen kahvio, arpajaiset ja tuotemyyntiä.

Seuraa Naisten Pankki Valkeakosken Facebook-sivua.

Mitä tarkoittaa Ammatti?
Naisten Pankin hankkeissa koulutetaan Ammateilla tuhansia kehitysmaiden ihmisiä kestävän toimeentulon alkuun. Hankkeissa tuetaan naisten taloudellista toimeentuloa, osaamista ja oikeuksia sekä yrittäjyyteen tähtäävää toimintaa – annetaan ammatti- ja yrittäjyyskoulutusta ja myönnetään pienlainoja. Yhden Ammatin (arvo 30 €) avulla voi nainen laittaa oman yritystoimintansa alulle. Hän voi hankkia esimerkiksi tuotantoeläimen tai ammattimaiset ruuanvalmistustarvikkeet.