Kävele Naiselle Ammatti Vantaa (Hakunila)

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Sunnuntaikävelylenkki ja taidenäyttely samalla kertaa, voiko parempaa olla. Tule mukaan! Samalla voit lahjoituksellasi muuttaa kehitysmaiden naisten elämää.

Lähdemme klo 14.30 Hakunilan kirkolta kohti Nissbackan kartanon veistospuistoa, jossa saamme yksityisesittelyssä tutustua kuvanveistäjä Laila Pullisen ainutlaatuisiin teoksiin. Veistospuisto on ympäristö- ja kokonaistaideteos. Puistossa olevat veistokset ovat osa ympäristöään ja suuri osa teoksista on myös siellä syntynyt.

Noin klo 16.30 palaamme kirkolle, jossa tarjolla kasvissosekeitto ja yhteinen päätöshartaus.

Kuljettavan matkan kokonaispituus n. 5 km. Lisätietoja diakoni Heli Leskiseltä, puh. 050 468 6410. Ilmoittaudu mielellään tämän sivun linkistä etukäteen. Voit tulla mukaan myös ex tempore, kirkolla tavataan!

Yhteistyössä: Laila Pullisen säätiö/Jean Ramsay

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle