Kävele Naiselle Ammatti Varkaus 15.9.2019

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Ohjelma

Naisten Pankin hyvä mielen tapahtuma – Tule mukaan!

Juhlistamme 10 v täyttävää Naisten Pankkia. Tule mukaan tapahtumaan. Yhteisen aloituksen jälkeen lähdemme kävelemään yhdessä. Ota mukaasi iloinen mieli ja mukava lenkkikaveri – kaksi tai nelijalkainen. Reittejä on kolme: kulttuuri kävely, ystäväkävely ja iltalenkki koirakaverin kanssa.

Osallistumalla autat kehitysmaiden naisten oikeuksien ja toimeentulon parantamista lahjoittamalla lippaaseen parhaaksi katsomasi summan.

Yhden Ammatin arvo on 30 e. Lahjoittaa voit myös verkossa täällä>>

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Haluan vain lahjoittaa >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle