Kävele Naiselle Ammatti Wien 10.9.2017

Nyt on taas aika kävellä maailmaa paremmaksi! Tule mukaan reippailemaan kehitysmaiden naisille Ammatteja upeaan Wieniin.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA  >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Lahjoittaa voit ilmoittautumisen yhteydessä!

Itävallan suomalainen seurakunta haluaa tukea Naisten Pankin toimintaa ja osallistuu nyt toista kertaa Kävele Naiselle Ammatti-hyväntekeväisyystempaukseen.

Ohjelma

Wienin kävelytapahtuma järjestetään sunnuntaina 10. syyskuuta Steinhofgründen rauhallisella ulkoilualueella 14. kaupunginosassa. Tapahtuman lähtöpaikka on Feuerwache am Steinhof (Johann-Staud-Straße 75). Sinne pääsee bussilla numero 46B (samanniminen pysäkki) Ottakringin asemalta.

Lyhyen alkuveryttelyn ja info-osuuden jälkeen lähdemme kävelemään läpi Steinhofgründen ulkoilualueen, josta levittäytyy kaunis näköala yli Wienin. Reitin varrella on myös Otto Wagnerin suunnittelema jugend-kirkko. Kävelyreitin pituudeksi tulee noin 3 km. Reitti on helppokulkuinen, joskin mukana on myös vähän ylämäkeä. Matkanteko onnistuu myös maastokelpoisten lastenvaunujen kanssa. Kävelysauvat voi tietenkin ottaa mukaan, vesipulloa ja värikkäitä vaatteita unohtamatta! Kävelyn jälkeen, joka kestää noin tunnin, on mahdollisuus yhteiseen lounaaseen läheisessä ravintolassa ”Großes Schutzhaus Rosental”.

Lähde siis mukaan hyvän mielen kävelylle. Toivomme jokaisen kävelijän lahjoittavan keräykseen sopivaksi katsomansa summan. Jo 30 euroa auttaa yhden naisen ammatin alkuun.

Kävely sopii niin isoille kuin pienille reippailijoille – tervetuloa mukaan!

HALUAN VAIN LAHJOITTAA  >>

Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle