Kävelyhaaste kirkkonummelaisille su 6.9.2020

Kirkkonummen jo perinteeksi muodostunut Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma jää tänä syksynä väliin, mutta aina voi kävellä. Naisten Pankki Kirkkonummen kävelytiimi haastaa kaikki kirkkonummelaiset kävelemään maailman naisten rinnalla – yksin, kaksin, pienryhmissä sekä haastamaan kampanjaan mukaan naapureita, ystäviä, työkavereita ja järjestöjä. Annetaan hyvän kiertää!

Erinomaisena esimerkkinä on Kirkkonummen Heikkilän Martat, jotka ovat haastaneet kaikki muut marttajärjestöt mukaan kävelytempaukseen su 6.9. Jos tämä päivä ei sovi, kävelykampanjaan voit osallistua silloin, kun itsellesi tai omalle porukallesi parhaiten sopii. Kävele Naiselle Ammatti -kampanja jatkuu vuoden 2020 loppuun asti.

Tiesitkö, että 30 euron lahjoitus vastaa Naisten Pankissa yhden Ammatin arvoa. Sen avulla nainen pääsee Naisten Pankin tukemana oman toimeentulon alkuun. Oma ammatti on naiselle ylpeyden ja toimeentulon lähde, mutta tie ammattiin voi olla kivikkoinen. Tälläkin hetkellä lukemattomat naiset kävelevät kymmeniä kilometrejä vain noutaakseen vettä, hakeakseen polttopuita ja ruokkiakseen perheensä. Nyt jos koskaan maailman naiset tarvitsevat rinnalla kulkijoita.

Kävele ja lahjoita naiselle Ammatti

 1. Lähde kävelylle yksin tai pyydä kaveri mukaan. Valitse oma reittisi,  lenkin kesto, ajankohta ja tyyli. Muista turvavälit!
 2. Haasta ystäväsi mukaan tai tekemään oman kävelyn ja lahjoittamaan.
 3. Nappaa lenkiltä kuva ja julkaise se sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kävelenaiselleammatti #omakävely.
 4. Osallistu kävelytunnelmaan liittymällä Facebookin Kävele Naiselle Ammatti 2020 -ryhmään. Ryhmässä voit julkaista oman reittisi tunnelmia sanoin ja kuvin.
 5. Kävelyn sijasta voit juosta, pyöräillä, uida, joogata, ratsastaa tai vaikkapa soutaa.
 6. Valitse itsellesi sopivin tapa lahjoittaa
  verkkolahjoitus tästä – valitse paikkakunnaksi Kirkkonummi
  MobilePay 41109, viesti omakavely
  tekstiviesti NAISELLE numeroon 16499 (20€).

Kiitos, että kuljet maailman naisten rinnalla – niin kuljemme mekin!

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA >>

Naisten Pankki
Kirkkonummen kävelytiimi