Kävele Naiselle Ammatti Oulussa 10.9.2017

Nyt on taas aika kävellä maailmaa paremmaksi! Valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo viidennen kerran Oulussa. Tapahtumapaikkana on Vänmanninsaari (teatterin ja kirjaston välinen piha).

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA  >>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Lahjoittaa voit ilmoittautumisen yhteydessä!

Ohjelma

Hyvän mielen kävelytapahtuma Kävele Naiselle Ammatti järjestetään sunnuntaina 10.9. klo 12 alkaen Vänmannin saaressa eli teatterin ja kirjaston välisellä pihalla.

AIKATAULU

Klo 12 – 15 Naisten Pankin tori
Ohjelmassa mm.
– myyntipöytiä: Naisten Pankin tuotteita ja korukirpis, Forever Aloe Vera tuotteita, Piipitii – käsityötuotteita, Maailmankauppa Juuttiputiikki
– arpajaiset ja palkinnot: Lush kosmetiikkapaketti, Flow kosmetiikkapaketti, Professional Beauty Scandinavia kosmetiikkapaketti, Kuudes maku – lahjapaketti, FysioBalanssi – lahjakortti, Oulu a ala carte keittokirja + 40€ Lasaretti lahjakortti
– Merikosken Laulun Laulava lettubaari
– kasvomaalausta lapsille
– klo 12.40 Oulun itämaisen tanssin yhdistys Yasmine ry:n Bollywood-tanssiesitys

Klo 13 Tapahtuman virallinen avaus, Liisa Jaakonsaaren puheenvuoro ja alkujumppa (PilatesStudioHemma).
Valittavana 4,5 km tai esteetön 1,3 km reitti tai Oulun Mindfulness ry:n järjestämä kävelymeditaatio Pikisaaressa. HUOM! Kävelymeditaatio alkaa klo 13.30 ja siihen mahtuu yhteensä 30 kävelijää. Varaa paikkasi sähköpostitse: oulu@naistenpankki.fi.

Tapahtuman juontaja: Niina Jortikka
Valokuvaaja: Tuomio Tapanila

Maalissa annetaan tuotekassit kävelyyn osallistujille (150 ensimmäistä). Tuotekassin sisältö: Marvis suuvesitiiviste (120 ml), Fazerin leipää, Terveystalon juomapullo, huulirasva, kosmetiikka- ja hygieniatuotenäytteitä: Dermosil, IcePower, Ziaja ja Tena (kassien sisältö voi vaihdella).

OHEISOHJELMAA PÄÄKIRJASTOLLA 

Klo 12:30 | Monikielinen tarinatuokio: satuja ja kertomuksia arabian, somalian, persian ja assyrian kielillä – sekä suomeksi käännettyinä. Tilaisuus on maksuton ja sopii sekä aikuisille että lapsille – lasten osasto
Klo 12:30 | Elävä ammatti ja kulttuurikirjasto: Naiset eri ammatteista ja kulttuureista. Yhteistyössä ESIKOTO-hanke – kirjaston ala-aula
Valokuvanäyttely kirjaston ala-aulassa 4.9 – 24.9: ”Arvokkain asia meille” (näyttely on tehty Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n kotoutumiskoulutuksissa)

LUENTOJA NAISEN TERVEYDESTÄ – pääkirjaston Pakkalan sali

Klo 10.00 | Aamukahvit ja näytteilleasettajat – kirjaston aula
Klo 10.30 | Tervetuloa – EL Terhi Piltonen ja EL Anna Terho
Klo 10.35 | OYS, naistenklinikka – EL Eila Suvanto
Klo 10.55 | Naisten Pankin esittely – Professori Anna-Maija Lämsä
Klo 11.05 | Hormonit ja syöpäriski – Professori Ulla Puistola
Klo 11.30 | Naisen seksuaalisuus – EL Maarit Niinimäki
Klo 11.55 | Virtsankarkailu – EL Saila Siira
Klo 12.20 | Naisten voimaantuminen luonnosta – Reetta Ranta, Valmentaja ja Metsien kätkemä -tv-ohjelman tuottaja, Naisten Pankin aktiivi ja entinen johtoryhmän puheenjohtaja
Klo 13:00 | Tilaisuus päättyy

Luentotilaisuus on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista. Tilaisuuden järjestäjät toivovat osallistujien lahjoittavan kahvimaksun Naisten Pankin keräyslippaaseen ja/tai osallistuvan tilaisuuden jälkeen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan, ja lahjoittavan Ammatin (30 €) kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseksi.

Luennot järjestää PPSHP Synnytys- ja naistentautien klinikka. Yhteistyökumppaneina: Oulun kaupungin kirjasto, Caritas, Gynego, Mehiläinen, Terttu, Terveystalo ja Tena.

 

HALUAN VAIN LAHJOITTAA  >>

Palaa Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle > >

#KäveleNaiselleAmmatti