Kävele Naiselle Ammatti Oulussa 11.9.2016

#äläunelmoi
Naisten Pankki kutsuu Sinut mukaan hyvän mielen kävelytapahtumaan sunnuntaina 11.9.2016. Valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna neljännen kerran Oulussa ja tänä vuonna tapahtumapaikkana on Hotelli Lasaretti. Kävelemme tutuissa maisemissa Oulujoen suistossa.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA!

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Ilmoittautumisen yhteydessä toivomme yhden Ammatin suuruista lahjoitusta 30 €/kävelijä. Lahjoituksen voit tehdä myös yhdessä ystäväsi kanssa. Lahjoittamalla autat kehitysmaiden naisia hankkimaan koulutuksen, ammatin ja toimeentulon.

TAPAHTUMAN AIKATAULU

Klo 11 tapahtumatori aukeaa

-Naisten Pankin info- ja myyntipiste: myymme Naisten Pankin kahvia, teetä ja saippuoita. Voit samalla kysyä meiltä lisätietoja toiminnastamme ja liittyä sähköpostilistallemme.

-Naisten Pankin korukirppis

-Yhteistyökumppaneidemme myyntipöydät: koruja ja kosmetiikkaa

Cross Move Companyn tanssiesitys

Klo 12 Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman virallinen avaus

-Oulun paikallisryhmän perustajajäsen Anna-Maija Lämsä avaa tapahtuman

-Valtakunnallisen sponsorimme EY:n puheenvuoro, Veera Oikarinen

-Kansanedustaja Hanna Sarkkisen puheenvuoro

-Runoilija Miia Paani lausuu Naisten Pankki runon

-Cross Move Companyn vetämä alkujumppa

-Kävelyn aloitus: valittavana joko 3,5 km esteetön reitti tai 5 km reitti Oulujoen kauniissa maisemissa

Haasta myös ystäväsi mukaan hyvän mielen tapahtumaan.

Jos yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä tai jos sinulla on muuta kysyttävää tapahtumasta, niin voit ottaa yhteyttä sähköpostitse oulu@naistenpankki.fi.

Mitä tarkoittaa Ammatti?
Naisten Pankin hankkeissa koulutetaan Ammateilla tuhansia kehitysmaiden ihmisiä kestävän toimeentulon alkuun. Hankkeissa tuetaan naisten taloudellista toimeentuloa, osaamista ja oikeuksia sekä yrittäjyyteen tähtäävää toimintaa – annetaan ammatti- ja yrittäjyyskoulutusta ja myönnetään pienlainoja. Yhden Ammatin (arvo 30 €) avulla voi nainen laittaa oman yritystoimintansa alulle. Hän voi hankkia esimerkiksi tuotantoeläimen tai ammattimaiset ruuanvalmistustarvikkeet.
Löydät tapahtuman myös Facebookista!
Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle.