Kehitysmaiden naisten arki -valokuvanäyttely 4.–19.6.

Tervetuloa tutustumaan lappeenrantalaisen valokuvaajan Pekka Kauppisen koskettaviin kuviin, jotka kertovat miten karua naisten arki voi kehitysmaissa olla. Kauppinen on lahjoittanut esillä olevat valokuvat myyntiin, ja koko tuotto lahjoitetaan Naisten Pankille.

Myyntinäyttely on avoinna 4.–19.6. arkisin klo 9–18. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Naistenpankilaisia on paikalla ti 5.6., to 7.6. ja ti 12.6. sekä to 14.6. klo 10–15, jolloin saat halutessasi tietoa Naisten Pankin toiminnasta sekä voit ostaa tuotteitamme, esim. kahvia tai teetä.

Vinkki
Järjestä hyvää tekevä kulttuurihetki ystävillesi, työkavereillesi, harrastusporukallesi tai vaikkapa yrityksesi asiakkaille juuri teille sopivana aikana.  Ota yhteyttä sähköpostilla helsinki@naistenpankki.fi, niin vapaaehtoisemme tulevat kertomaan Naisten Pankin toiminnasta. Samalla on mahdollisuus ostaa myös Naisten Pankin tuotteita.

Näyttelystä
Lappeenrantalainen valokuvaaja Pekka Kauppinen työskenteli kehitysyhteistyöprojektissa Somaliassa 1986–1988. Hän liikkui myös muualla Afrikassa. Näiden vuosien jälkeen hän on matkustanut muissakin kehitysmaissa Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Matkareitit ovat usein kulkeneet maaseuduilla ja vuoristoissa. Kauppisen näyttely kertoo upein ja koskettavin valokuvin siitä, miten karua naisten arki voi kehitysmaissa olla.

Pekka Kauppinen luottaa Naisten Pankin tekemään työhön ja voi innostuneena suositella sitä avustuskohteeksi. Kauppisen mielestä avustustyö ja sen lopputulos on tehty hyvin läpinäkyväksi, jolloin avustaja voi turvallisin mielin tukea Naisten Pankkia.

Kauppinen on lahjoittanut näyttelyyn valitut valokuvat myytäviksi – hinta 200 €/kpl. Koko tuotto ohjataan Naisten Pankin arvokkaaseen työhön kehitysmaiden naisten ja heidän perheidensä hyväksi.

Käyntiosoite
SOK:n pääkonttorin S-Galleria Helsingin Vallilassa, Fleminginkatu 34. Käynti sisäpihan puolelta pääovesta.

Reittiohjeet
Julkinen liikenne – raitiovaunu nro 9, pysäkki Fleminginkatu
Omalla autolla liikkuville – P-halliin pääsee Fleminginkadun puolelta, S-marketin vierestä. Hallista on opastus vastaanottotiloihin.

Lämpimästi tervetuloa!

Naisten Pankki
Helsinki