Kehonhuoltoilta 5.6. klo 17.30

Aktivoi lihaskalvojen voimansiirtojärjestelmä, palaudu tehokkaammin ja kehity omassa lajissasi. Maaliskuussa suuren suosion saanut kehonhuoltoilta järjestetään uudelleen!

Rentovillan Jaana Heiskanen johdattelee meidän kehonhuollon saloihin mielenkiintoisella FasciaMethod -kehonhuoltotunnilla upeassa miljöössä kasvitieteellisessä puutarhassa.

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen lihaskalvoihin kohdistuva helppo liikkuvuusharjoittelu ja täsmävenyttely kireille lihaksille. Tunti sisältää myös faskiakäsittelyä pienellä pallolla (pallohieronta). Ohjaaja lainaa palloa. Harjoittelemme myös kävelymeditaatiota kasvihuoneissa.

Otathan oman jumppamaton mukaan. Tunnille sopii parhaiten löysät vaatteet ja pitkähihainen paita sekä jarrusukat tai vaihtoehtoisesti voit olla avojaloin.

Tunti alkaa klo 17.30, mutta voit tulla paikalle jo klo 17 ja piipahtaa halutessasi kasvihuoneissa. Tunti kestää 1,5 h.

Tunnin hinta 15 €, josta Naisten Pankille lahjoitetaan 12 €. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tili- ja viitenumeron, jotta voit maksaa osallistumisesi helposti etukäteen verkkopankin kautta. Myös käteismaksu on mahdollinen. Ilmoittautumiset Tarjalle: tarja.kackman@gmail.com